Kendine özgü geliştirmiş olduğu teknoloji ve deneyimli ekibi ile 115’in üzerinde ülkeye ihracatlarını her geçen gün artıran Prefabrik Yapı A. Ş. bir Hekim Holding kuruluşudur. Kalitesinden ödün vermeyen başarılı üretim anlayışı ve çalışma prensipleri sayesinde 29 yıldır sektörün öncü sanayi kuruluşları arasında ilk sıralarda yerini alıyor.

Firma üretimlerine aynı istikrar ile devam ederken bir yandan da sektörde bulunan diğer kuruluşlar için de ilham kaynağı olmaktadır.

Sürdürülebilir iş anlayışı ve uluslararası standartlarda prefabrik binalar, konteynerler ve çelik konstrüksiyon yapılar üretim yapmaktadır. AR-GE çalışmalarından üretime, satış ve pazarlamadan makine ekipmanlarına kadar üstün bir teknolojik donanımla çalışan kuruluş, hizmetlerinin merkezine insana karşı verimliliği oturtuyor. Çalışmalarını bu doğrultuda devam ettirirken montaj, lojistik ya da satış sonrası desteği ile de müşteri memnuniyetini de ön planda tutuyor.

Geliştirme aşamasından üretim aşamasına kadar yüksek teknoloji desteğini kullanan kuruluş performansı ve kaliteli üretimleri ile sektöre yeni bir yorum yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Tüm bu özellikleri ile sadece ulusal düzeyde değil aynı zamanda uluslararası düzeyde de kabul görürken adından sıklıkla söz ettiriyor.

Prefabrik Yapı A.Ş. artan başarı grafiği sayesinde 21 Aralık 2018 Akyazı Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret Borsası ve SATSO öncülüğü ile düzenlenmiş olan Sakarya’nın Yıldızları Ödül töreninde “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan firmalar” kategorisinde kendine yer bulmuştur. Sakarya’nın Yıldızları ödül töreni kapsamında 9 farklı kategoride toplam 108 ödül verilmiştir. Ödül töreni çok sayıda sanayicinin, işadamının, öğrencinin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Türkiye’nin dışında dünya ülkeleri için de üretimlerine büyük bir özen ve gayretle devam eden Prefabrik Yapı A. Ş. adına törende ödül, Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Üretim ve Yatırımlardan Sorumlu Teknik Başkan Yardımcısı Handan Hekim Seçkin tarafından alınmıştır. Firma her yaptığı çalışma ile başarı grafiğini sürekli yükseltmek için kararlı bir biçimde çalışmalarına devam ediyor.