Prefabrik yapı sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Prefabrik Yapı A.Ş.; yüksek inovasyon gücünü ve üstün teknoloji altyapısını kullanarak uluslararası standartlarda, uzun ömürlü yapılar üretmektedir Çok yönlü kullanım olanaklarına sahip olan ve yaşam alanlarını pratik bir şekilde organize edebilmenizi sağlayan çelik konstrüksiyon yapılar, hafif modüler yapılar ve konteynerler, hayatı kolaylaştıran çözümler sunar.

Kolay kurulumu sayesinde işlevsel yaşam alanları hazırlayabilmenize olanak tanıyan inşaat konteynerleri, farklı amaçlar için kullanılabilir.

İnşaat Konteynerleri Hangi Avantajlara Sahiptir?

Hızlı kurulum ve kolay nakliye avantajı, inşaat konteynerlerinin başlıca avantajları arasında gösterilebilir. Vinç desteği ile yer değiştirebilen konteyner modelleri, şantiye içindeki farklı alanlara hızlıca taşınabilir.

Kullanıcıların istekleri doğrultusunda hazırlanan inşaat konteyner çeşitleri, tamamen kullanıma hazır şekilde fabrikada üretilir ve fabrikadan şantiyeye doğrudan sevk edilir. Saatler içerisinde kurulumu tamamlanabilen konteynerler; işlevsel, çok yönlü, konforlu ve güvenli yaşam alanlarının oluşturulabilmesini mümkün hale getirir.

İnşaat Konteyneri Kullanım Alanları Nelerdir?

Monoblok konteyner veya birleşimli konteyner olarak tasarlanan inşaat konteyner modelleri; inşaat, tünel, köprü, AVM, havaalanı, yol, toplu konut şantiyeleri gibi orta ve büyük ölçekli projelerde fonksiyonel yaşam alanları oluşturabilmek için sıklıkla tercih edilir. 14.4 metrekare ve 21 metrekare ölçülerinde üretilen standart inşaat konteynerleri isteğe bağlı olarak bölümlendirilebilir veya monoblok konteynerler birleştirilerek daha geniş alanlar elde edilebilir.

Konteynerler içerisine gerekli donanımlar eklendiği anda kapalı yaşam alanları; ofis, malzeme deposu, bekçi kulübesi, tuvalet, banyo, çamaşırhane, yemekhane, yatakhane ve kantin olarak kullanılabilir.

İnşaat Konteynerleri İçerisine Ne Gibi Donanımlar Eklenebilir?

İnşaat konteyneri içerisine farklı konfor donanımları ve özellikleri kolaylıkla eklenebilir. Duş, WC, elektrik tesisatı, klima, ahşap parke zemin, ev tipi duvar panelleri, güneş enerjisi, çelik kapı, pencere ve zemine yalıtım malzemesi benzeri donanımlar konteyner içine rahatlıkla ilave edilebilir. Ayrıca renk, plan, tasarım ve boyut anlamında da kullanıcıların isteklerine uygun seçenekler sunulabilir.

Beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun inşaat konteyner modelleri için iletişim bölümünde yer alan bilgi formunu doldurabilir ya da 444 1 777 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden bize ulaşarak ürün, fiyat, nakliye, kurulum her türlü ve teknik konular hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.