Konteynerler.com’un pratik ve ekonomik paket ev tasarımları sayesinde imarsız arazilerinize yapı kazandırabilir ve hayalini kurduğunuz doğal hayata kolayca ulaşabilirsiniz.

Paket Ev Modelleri

Üstün Güvenlikli Konteyner Ev Tasarımları

Paket ev tasarımları tüm dünyada yükselen trendler arasında yer alıyor. Bu yükseliş elbette tesadüf değil çünkü paket evler hem maliyet hem de güvenlik açısından birçok avantaj sunuyor. Hafif yapıları sayesinde deprem gibi doğal afetler karşısında yüksek tehlike içermeyen, yangın tehlikelerine karşı önlemler sunan ve imarsız arazilere bile rahatlıkla uygulanan bir konsept eve sahip olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Konteynerler.com’un çözüm ortaklığı ile kullanışlı bir eve hemen sahip olabilirsiniz.

Prefabrik Yapı güvencesi ile hazırlanan paket evler derinlikli temel çalışmalarına ihtiyaç duymadan 48 m2’lik taban alanına yayılıyor ve kendi şasisi üzerine yerleştiriliyor. Yalıbaskı siding ve üstün kaliteli fibercement dış cephe uygulaması ise yangın tehlikelerine karşı ekstra dayanıklılık gösteriyor ve size güvenli bir yuva sunuyor. Üstelik tüm montaj uygulamaları, alanında profesyonel ekipler sayesinde yalnızca 1 gün içinde tamamlanıyor. Size de güvenli yuvanızın tadını çıkarmak kalıyor!

Konforlu Bir Hayatın Kapılarını Konsept Ev İle Aralayın

Konteynerler.com’un konsept ev tasarımları klasik bir evin sahip olduğu tüm konforu ve çok daha fazlasını sunuyor. 48 m2 içerisinde ikili birleşimli konteynerden oluşuyor. Ev içerisinde iki oda, bir salon, bağımsız mutfak, banyo ve tuvalet alanları yer alıyor. Geniş veranda bölümü ise evinizin keyfini ikiye katlıyor ve özellikle yemek ve dinlenme zamanlarınızı daha keyifli bir şekilde geçirmenizi sağlıyor. Verandanızda romantik gün batımı manzarasının tadını çıkarabilir ve şehir hayatında her zaman bulamayacağınız keyifli açık alanlara sahip olabilirsiniz.

Konteynerler.com’un paket ev tasarımlarını kendi özel arazinizde ya da toplu konut çalışmalarınızda değerlendirebilirsiniz. Büyük çaplı projelerinizde zemin düzenlemesi için yapacağınız masraftan kâr edebilir ve konteyner evinizi arazi üzerine dilediğiniz gibi konumlandırabilirsiniz. Üstelik 1 günlük montaj süresi sayesinde toplu konut çalışmalarınızı hızla tamamlayabilir ve hayalinizdeki yaşam alanını kolayca yaratabilirsiniz. Paket ev tasarımları hakkında daha fazla bilgi almak, avantajlı fiyatlardan faydalanmak ya da görüşlerinizi bizimle paylaşmak isterseniz konteyner ev sayfamızda yer alan talep formunu doldurabilirsiniz.