Güvenlik, maliyet ve kullanışlılık açısından birçok avantaj sunan konteynerler, portatif yapılarıyla yaşamak istediğiniz ortamları dilediğiniz şekilde tasarlayabilmenize yardımcı olur. Geniş bir kullanım alanına sahip olan bu ürünlerin ölçüleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Kullanım amaçlarına göre çeşitli seçenekler sunan konteyner ölçüleri, yaşam alanlarınızı pratik bir şekilde organize edebilme imkânı tanır. Estetik ve fonksiyonelliği üst seviyede tutan ürünleri; ofis, yemekhane, prefabrik ev ve yatakhane şeklinde kullanabilirsiniz. Standart ve özel ölçülerde tasarlanan konteynerler, sahip olduğunuz arazilere hayalinizdeki yapıyı kurabilmenize olanak tanır. Demonte veya monoblok şeklinde hazırlanan ürünler, birleştirilebilen yapılarıyla konforlu alanlar oluşturabilmenize yardımcı olur. Farklı kişi sayılarına uygun ölçülerde kullanıma sunulan konteynerler; panel ve yalıtım kalınlığı, en ve yükseklik olarak da çeşitli seçeneklere sahiptir.

Standart Konteyner Ölçüleri ile Yaşam Alanlarınızı Tasarlayın

  • Açılabilir ve katlanabilir pek çok çeşide sahip olan konteynerler; 3,00 x 7,00 m ve 2,40 x 6,00 m gibi standart ölçülerde kullanıma sunulur.
  • Tek katlı ve çok katlı yapılar tasarlayabilme imkânı veren bu ürünleri ev, ofis, yemekhane, yatakhane gibi alanların inşası için tercih edebilirsiniz.
  • Hem bölmeli hem de bölmesiz seçenekler sunan konteynerler, farklı kapı ve pencere sayılarında üretilir. 2,40 x 6,00 m ölçülerinde tasarlanan modeller, 14,4 metrekarelik alandan oluşur.
  • Konumları değiştirilebilen bu ürünler, esnek bağlantı noktaları sayesinde kolaylıkla dekore edilebilir. Farklı büyüklüklerdeki araziler üzerine konumlandırabileceğiniz konteynerler, fonksiyonel olarak her türlü ihtiyacınızı ve beklentinizi karşılayabilecek yapılarda tasarlanır.
  • 3,00 x 7,00 m ölçülerinde üretilen konteynerler ise 21 metrekarelik kullanım alanı sunar.

İçerisini istediğiniz gibi dizayn edebileceğiniz ürünler, çok düşük ve yüksek ısı ve suya karşı dirençli yapılar olarak tasarlanır. Böylelikle imarsız araziler üzerine yerleştirebileceğiniz konteynerler, kendi özel arazinizi dilediğiniz şekilde değerlendirebilmenize imkân tanır. Hem monoblok hem flatpack hem de birleşimli olarak kullanabileceğiniz bu ürünler, doğal afetlere karşı dayanıklı yapılarıyla beklentilerinize cevap verir. Aynı zamanda klasik bir evin ya da ofisin sahip olduğu tüm konforu sunabilecek özellikler dikkate alınarak belirlenen konteyner ölçüleri, kullanışlı bir yaşam alanı tasarlayabilmenize yardımcı olur.

Her İhtiyaca Uygun Konteyner Ölçüleri ile Konforlu Alanlar

  • 43 m², 105 m², 693 m² ve 732 m² alanlı örnek yerleşim planı seçeneği sunabilen yaşam konteynerleri, uluslararası standartlar dikkate alınarak tasarlanır.
  • Farklı yalıtım malzemeleri kullanılarak üretilen ürünler, portatif yapılarıyla nakliye ve montaj açısından büyük kolaylık sağlar.
  • İçerisini istediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz 43 m² ve 105 m² konteynerler ile boş arazilerinize yapı kazandırabilir, daha kullanışlı bir hale getirebilirsiniz.
  • Yerleştireceğiniz mekanlara uygun çeşitli seçenekler sunan konteyner ölçüleri; havaalanı, AVM, yol ve köprü gibi projelerde yaşam alanları oluşturabilmenizi kolaylaştırır.
  • 693 m², 732 m² ve 840 m² gibi ölçülerde üretilen bu ürünleri istediğiniz gibi bölümlendirebilir, çalışanlarınızın hem yemek yerken hem de dinlenirken keyifli bir şekilde zaman geçirebilmelerini sağlayabilirsiniz.

İç ve dış olarak farklı seçenekler sunan konteyner ölçüleri, özellikle tasarım aşamasında kolaylık sağlar. Konforlu yapılar inşa edebilmeniz için belirlenen bu ölçülerle aileniz için güvenilir ve yaşanabilir alanlar oluşturabilirsiniz. İhtiyacınıza göre belirleyebileceğiniz veya seçebileceğiniz konteyner iç ölçüleri, dilediğiniz genişlikte ve yükseklikte mekanlar tasarlayabilmenize imkân verir. Yapı kültürüne farklı bir açıdan bakabilme olanağı tanıyan ürünler ile kullanışlı bir eve ya da ofise sahip olabilirsiniz. Şık ve estetik mekanlar oluşturabileceğiniz ölçülerde üretilen konteynerler, istediğiniz zaman söküp takılabilen yapılarıyla hayat kolaylaştıran çözümler sunar. Birleştirilerek daha geniş alanlar elde edebilme imkanı veren ürünler ile istediğiniz büyüklükte oda, salon, mutfak, banyo ve tuvalet tasarlayabilirsiniz.

Prefabrik Yapı A.Ş.`nin birbirinden farklı ölçülerde üretilen konteyner modellerini hakkında detaylı bilgi almak için iletişim bölümünde yer alan bilgi formunu doldurabilirsiniz.