Prefabrik Yapı A.Ş. 30. Kuruluş Yıl Dönümünü görkemli bir gece ile kutladı.

Hekim Holding’in lokomotif şirketlerinden olan Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, 30. kuruluş yıl dönümünü başta Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere tüm Hekim Holding şirketlerinin yönetici ve çalışanlarının aynı çatı altında toplandığı muhteşem bir gala gecesi ile kutladı. Kuruluş yıl dönümünün büyük bir coşku ile kutlandığı gecede; 10, 15, 20 ve 25 yıldır büyük bir özveri ile çalışıp nice başarılara birlikte imza atan çalışanlara plaket ve ödülleri Yönetim Kurulu tarafından verildi.

Hazır Yapı Sektörünün Lideri 30. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Kurulduğu 07.07.1989 tarihinden bu yana hazır yapı sektörünün ilklerine imza atan ve sayısız projelerle adını duyuran Prefabrik Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük hazır yapı showroomuna sahip bir firmadır. İstanbul’da başlayan ve sonrasında Hekim Holding’in doğuşuna vesile olan yolculuğunda özverili çalışanlarının payı büyüktür.

Tüm çalışanların bir araya geldiği 30. Yıl Dönümü kutlamasını 26.10.2019 tarihinde Crowne Plaza Asia’da gerçekleştiren Prefabrik Yapı A.Ş., 6 kıtada yaklaşık 150 ülkede Türk bayrağını dalgalandıran ve hammaddelerin neredeyse tamamını kendi bünyesinde üreten bir firma haline gelmiştir. Açılış konuşması ve özel video gösteriminin ardından, Prefabrik Yapı Genel Müdürü Sn. Mustafa Tolunay’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile taçlanan bu özel günde çalışanlara plaket ve ödülleri Yönetim Kurulu tarafından verilmiştir.

Geceye Damgasını Vuran Konuşmalar Galayı Unutulmaz Kıldı

Prefabrik Yapı Genel Müdürü Sn. Mustafa Tolunay’ın konuşması geceye damgasını vurdu. Tolunay; İDDMİB’in açıkladığı ilk 1.000 ihracatçı firma arasına 4 farklı firmayla girdiklerini, üst üste iki yıl İSO ikinci 500 listesinde bulunduklarını ve BIM çalışmasını Türkiye’de harekete geçiren 10 firma arasında yer aldıklarını belirterek Prefabrik Yapı A.Ş.’nin farkını gözler önüne serdi.

Rekabetin her geçen gün arttığını vurgulayan Tolunay; dengelerin sürekli değiştiği bir dünyada çok hızlı hareket eden ve karar veren bir Yönetim Kurulu ile çalıştıklarını belirterek bunun tüm çalışanları daha zinde tuttuğunu açıkladı. Sorumluluklarının bilincinde bir firma olarak yollarına emin adımlarla devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Hekim konuşmasını yapmak için Sn. Mustafa Tolunay’ın ardından kürsüye çıktı. 07.07.1989 tarihinin Prefabrik Yapı A.Ş.’nin kuruluş yılı olduğunu ve aynı zamanda Hekim Holding’in ilk yapıtaşı olması bakımından çok önemli bir tarih olduğunu vurguladı. 8 şirket, 8 işletmeyle şimdiye dek çok güzel hizmetler verdiklerini, istihdam sağladıklarını ve sağlamaya devam edeceklerini ve yeni yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini belirterek yeni müjdeler verdi.

Gerçekleştirilecek yatırımlarla üretim yelpazesi ve ürün gamı olarak dünyada tek olacaklarına inandıklarını söyleyerek, yeniliklere açık ve hızlı kararlar alabilen ve bunları anında olgunlaştıran bir grup olarak Hekim Holding ve şirketlerinin gücünü gözler önüne serdi. En önemli gücü mesai arkadaşları, paydaşları ve tedarikçilerinden aldığını belirten Sn. Öner Hekim, başarılarında geçmişte ve şimdi çalışan mesai arkadaşlarının çok büyük katkıları olduğunu dile getirdi.

Daha önce Hekim Holding bünyesinde çalışmış ve hayatta olmayanların saygıyla anıldığı gecede Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Hekim konuşmasını şehit ve gazilerimizi de anarak tamamladı.

Hekim Holding çalışanlarının birlikte son derece keyifli bir gece geçirdikleri galada çalışanlara plaketlerinin verilmesinin ardından gecenin baş mimarı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Hekim’e de iş hayatındaki 55. yılına özel bir hediye takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı gece; müzik keyfi, Grup Pandora’nın gösterisi ve Hekim Holding ailesini sevilen sanatçısı Sevcan Orhan’ın sunduğu müzik şöleni ile eşsiz bir gala gecesine dönüştü.